Wednesday, October 27, 2010

Wash my Hero..exercise for 8th months...

Alhamdulillah...
Pg tadi berjaya membasuh kereta kesenyangan ku...Gen2 6513...from outside n inside...tibe2 pg tdi rase nk exercise ...padahal,bila dah sarat2 gini duk diam2 n relek2 jer...tp alhamdulillah ok tadi...saje je mls hantar kat snow wash coz skrg musin hujan...so,better basuh sendiri...leh wise my money...hihihi

Harapnye my baby ok la dlm tummy ni...dia pun mgkin happy kot bila mama dia aktif...hihi
pape pun...jgn ade lenguh2 bdn dh la pahni...huhu..i'allah...mama baby ni kuat...chayyok2

1 comment:

Momma Mia said...

As salam sis,
1stly congrat sbb akan mommy to be soon
2nd tahniah sbb sudah pasang niat utk BF anak & nak buat susu perahan nanti.
Semoga selamat bersalin & dipermudahkan semua nya.

Tang soklan sis tu, momma biasa beli kat Sarakids & fabulousmom sbb dekat. me duduk shah alam jer.

Sarakids --> http://www.sarakids.com/

fabulousmom ---> http://www.fabulousmom.com/catalog/index.php

utk botol momma biasa beli mom's litle & jingle jungle. Both BAP free. Price wise jingle jungle me rasa murah sket.

utk storage bag pulak me prefer pakai Joy angle (7oz storage - single zip lock) & jingle jungle (12 oz storage - double zip lock). So far tak yah nak kene ikat bagai, cuma zip lock jer

kalo nak tanya ape bleh email me : azlin.mohdatan@gmail.com