Thursday, April 28, 2011

Fareez nak makan?Fareez Jatuh?huhu

sehari sebelum Fareez melangkah ke usia 5 bulan, mama dia saje2 je bg Fareez try rase air buah pear hijau ni..bkn ape,kesian sgt sbb mase mama dia mkn,dia duk tgkkkkk je..so,bila dah bg rase,punyela syok duk hisap..sampai marah bila mama dia lepaskan dr mulutnya...

Hai Fareez...wait yer..wait until u turn to 6 months baru mama bg solid food kat Fareez....fareez xkan lapar nye sbb susu mama is enough for ur growth..

Dan pada usia nk masuk 5 bulan jgakla Fareez JATUH KATIL...huhu..sume salah mama la..boleh plak terlelap sampai si anak jatuh..even dah tahan ngan bantal,dng bijaknye Fareez menolak bantal tu sbb dh pandai berpusing satu bdn n menolak bdnnye ke depan...

so,bile dh terer ngn aksi begini, MAKA...fareez jathla...buuurpppp...cian anak mama..hihihi..mujur nagis jap je..tp sempat ada kesan merah la sikit..tp jap je..then hlg..mama pun sempat snap ur head to send MMS to ur abah..huhu


see his head...ade benjol sikit n merah...huhu..

3 comments:

JS said...

Dik,kepala budak kecik kene jg betul2,sb lembut..akk snggp sactifice tido bwh..sb ank kecik..maafla klu menyibuk...take care dear..

Fiez Kejora said...

JS...xpe,it's ok kalu nk shared info...

sy mmg risau ngn kepala ni..tp so far setakat hari ni mmg xde pape effect..muntah n meragam xde..Fareez makin aktif..sy tdo atas waktu mlm je..bile siang tido bwh..mlm dia xbyk bergerak.tp pg tu je gatal gi main atas katil..then terlelap..so jatuhla..hihi

Anonymous said...

macam mana baby skrg..?ada long term effect tak??