Thursday, April 19, 2012

Printer baru n bersantai di tepi pantai..Stulang...

salamualaik...

Last weekend husben dtg...kami xde la ke mana sgt berjalan nya..cume ari sabtu ptg tu gi ambik SIL kat ofis dia n hantar ke stesen Larkin...before ambik dia,kami jln2 ke Tesco...sbb lmbat lg nk ambik SIL..asalna kul1 tp cancel ke kul3...lgpun Fareez pn dh lame sgt xkuar jln2....samapi tesco je,abah apa lg,mula la nk suh Fareez naik kete yg buh coin tu....sukela bdk kecik tu...

Ari Ahad plak pah breakfast,kami ke Persada JB...ada PC Fair..last day..asalnye nk survey printer sbb since jadi Guru kelas this year,mcm2 benda nk kena wat..nk hias kelas la..aduhhh..printer yg ade ni dh hbs dakwat...dh lame sgt xguna so mgkin dh xbape nk ok...hajat nk pasang tabung ink sbb jimat n leh guna lame...tp xbawe plak printer lama tu mse gi Pc Fair..


jln punya jln,jumpala sat jenis printer ni...Pixma iP2770...yg dh siap pasang tabung ink...harga pn ok...xsmpai rm200...rm119+tabung ink rm25+beli 4 botol dakwat kaler n hitam rm14+free gift 1 botol dakwat hitam+voucher McD rm10+angry bird flask....jumlah rm158 jerrrrrr....melayang duitku hjg2 bln ni...hihihi....xpela,berguna...worth laa kalu beli pn...
fareez mama dpt belon U Mobile...percuma tu...hihih...time nk exit kuar dr hall pc fair tu..huhuhu

ondaway balik husben ajak jln2 kat Stulang..konon nk cari org jual udang kara tp xde maaaaaaaa..so jln2 kat tebing pantai Lido..saje ambik angin...Fareez pn suke..sambil mkn coklat....

4 comments:

MaMa sYahMi said...

hye momma fareez....salam perkenalan ...:)

Fiez Kejora said...

hye...tq sudi visit my blog..salam perkenalan...

MaMa sYahMi said...

nak tambah kenalan dgn mama2 yg ada di jb...huhu.. :)

Fiez Kejora said...

awak jb kt kaw mane?