Tuesday, June 19, 2012

Happy Birthday Abg...

19 Jun 2012...my hubby's befday....ala...wish jauh2...

i'allah this weekend will celebrate his befday togather2....mesti fareez yg paling happy sbb dpt jumpa abah dia...nak bg apela present for my hubby this year ek?ni kali ke 3 celebrate his besday as my husben...huhuhu...thn pertama bg baju kemeja batik rm200...thn ke2 bg kemeja utk keje rm100...huhuhu..thn ni nk bg ape ye?adoiiiiiiiii.....kek xjadi nk wat homemade...berangan nk wat rainbow cake..tp mcm xsempat je sbb nk urus muffin utk hari terbuka sabtu ni...so cancel hajat nk wat,so just beli je la yg ready made....huhuhu..

Abg,
sempena befday abg yg ke 27 ni...syg doakan moga abg dipjgkan usia utk menjaga kami,dimurahkan rezeki,sht tubuh bdn, happy bersama kami n berjaya dlm kerjaya..ameen...

cheewahhh....ntah husben i baca ke x blog ni..hihi.....

2 comments:

MaMa sYahMi said...

oh..bufday abah fareez....muda lagi ayah fareez rupanya...sweet 27 la cenggitu..huhu...sy pun tak tahu nak beli apa utk my hubby bufday next month..lagipun jatuh bulan puasa..huhuhu..

Fiez Kejora said...

sy xbeli2 lg hadiah tuk my hubby ni...xthu nk beli ape..kek pun xbeli lg..hihhiih...next week je nk beli...aritu dh celebrate mkn nsi ayamas...