Tuesday, October 30, 2012

how time flies....adik dh betunang n rezeki BCT bertambah

assalamualaikum...
dah berkurun sudah belog ni...cam malas dh nk update belog..huhu..bx memanjang jaga toddler yg sedang membesar....

kdg2 kalu ada mase pun,xdenye nk buke belog update cite baru..huhu...tp arini ni..mlm ni nak jugak post cite baru....

1-ADIK ku dh selamat bertunang..28 Oktober 2012..dia bertunang pd usia 27 thn...sy kwen dlu 26 thn...bertunang usia 25 thn..hihihi...seronok dgr berita pertunagn ni.tp sayanggggg....sy xde kat majlis tu..sbb xpdt nk balik...cuti singkat...xleh nk rushing2...sbb musim raya haji kan konfemla jem nk balik Kelantan...

kesian sgt2 kat adik sbb dia xdpt nk raikan mjlis tu ngn kami adik beradik semua..yg ade just ummi,angah n achik je sekeluaga...n ditambah dgn sedara mara tedekat....

2-Alhamdulillah....rezeli bertambah sejak berjinak2 wat BCT...blueberry cheese tart...yg latest punte wat SCT...Strawberry Cheese Tart...request from my fren...dia nk campur2 maka terjadila hasilnye ni....


3-Raya Haji kali ni kami just balik Lipis umh MIL n Bangi umah abg2 ku...perjalanan sgt2 baik....kami xterjebak dgn jem yg lame...perancangan yg baik sgt2 mase balik JB...kalu balik ari ahad konfem la stuck perjalanan mcm kwn2 ku yg lain..hiihhiih

4-minggu ni sgt2 bz ngn keje sek...lg seminggu lebih nk habis sesi persekolahan...mggu ni plak bz ngn sukan tahunan...

k,itu je nk cite...ari lain jumpa lg....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)