Sunday, July 25, 2010

Gigit jari dan Teruja


Last week jiran sebelah ajak gi umah dia....tgk2 barang..
kawan dia jual kerongsang2 n handbag berjenama.....
so,mata ni pantang tgk handbag...maka,berkenan la ngn satu beg ni...
.
jenama Coach...leatherware...tp harganya boleh tahan...RM130....dia kate leh bayar 3 kali...so,wat balikla umah utk tgk2 n tilik2.....dah 4hari handbag kat umah..
..

Ermm...bile dh 4 hari ni,mula la jdi xtentu arah,
so,send la mms handbag ni kat husben...show it to him...
nk tanya pendapat dia...bleh x kalu sy beli...
tp,husben cakap,xyah dulu....handbag dh banyak kan...huhuhu...
betul gak...erm,husben kata ape kate duit tu spend utk beli brg baby je...
it's more important than that...huhu...bile2 di fikir2...betul gak...
handbag bile2 mase leh beli...xpela,tadi dh pulangkan balik handbag pada jiran...
dia pun faham...sy dh xlama nk bersalin...duit utk baby lebih diperlukan....hihihi....

***************************

Semalam singgah Plaza Angsana after habis kursus LDP kat sek...
gi ngn cikgu sek....jln2...pusing2 kat area baju2 baby,dan
terbeli la sy akan 2 pasang baju tido baby....kaler putih n oren..
alang2 tgh murah,beli je dulu sikit2...next time beli ngn husben plak....teruja sgt bile nk beli baju utk anak sendiri..dulu beli utk anak sedara je...

.
Babyku.....xsabar nk tgk my baby pakai this pyjamas.

white is so nice...since belum tahu jantina baby,better beli yg kaler putih je

6 comments:

Abu Muazz said...

cute dih baju baby nih... ateh ngn kak teh dulu pun asyik duk tilik kelih sokmo baju Muazz mulo.

Muazz, Hajar n Asma' pesan...
"cikde, jgn serik lak nak beli baju utk kitorang since cikde dah nak ada baby baru nih yer..." huhu

Fiez Kejora said...

hihi...kalu ade bju new born yg elok lg tu,sedekahkan la kat cikde ni...huhhuu
ooo,i'allah jika ada rezeki,cikde tetap akan beli baju tuk u all...jgn risau...nnti pesan kat abi,leh la present baju baru kat baby cikde nnti...huhu

deena awanis said...

sopim barang baby memang seronok..hihi...selamat berkenalan..=)

Fiez Kejora said...

to deena:..tq coz sudi layan blog sy yg simple ni...erm,husben ajak beli brg baby stat bln dpn je...skrg baru nk masuk 22th weeks

ღnFashyaღ said...

terujakan nak sambut baby.. :)

Fiez Kejora said...

yup...sampai xthu nk pilih n beli bju ape....:)
jantina baby pun lum thu lg..