Thursday, May 14, 2009

oh..tidakkkkkkk..xsukenyer..


Aduh...dup dap dup dap hati ni..pagi tadi...tepat kul 11.45 pg,aku turun menuju ke kereta...saje turun awal coz nak gi post office...hantar brg pos laju..mase nak start enjin kete...tiba2 ternampak ade sehelai kertas kat cermin kete,...terselit kat wiper..aku ingatkan iklan..org dtg letak...tp..sehelai kertas yang ade secebis catatann...mcm ni bunyinyer...

"askum...sila sempurnakan parking anda untuk keselesaan orang lain..."

Alamak...napela dpt notis camni...xsuker...mcm salah besar plak..padahal,aku tersalah masuk line parking sebelah sikit je...rasenyer xterjejas pun kalu kete lain nak park kete dia..mungkin yg park kete sebelah kete aku tu...kete besar kot..yang peliknye,kalu aku nak park kete yg time parking full...ade je yg park terlebih..sampai nak buka pintu kete pu xleh...aku xkecoh pun...huhuhu

Apalah nasib..lain kali kene berhati2la parking kete..xthula sapa yang bg notis tu...huhuhuuh...harap bile dia nampak aku...xjadi nak marah..heheeheh

3 comments:

Mohd Hamidi said...

Biasala tuh... hidup bermasyarakat. Nak kena tolak ansur...

pandai2 la bawak diri yer...

nasib baik dapat saman malu jer... kalau saman polis, kan naya

Fiez Kejora said...

salah parking pun nak kecoh...thula...duk kaw umah pangsapuri ni kene berebut tempat paraking...mmg salah ha pun...

Azizi said...

sbnarnya bkan ape pun, dia jeles tgk kete tu je...kete baru ka...hehe. yg psl parking tu saje nak cr excuseny...